top of page
  • Снимка на автораemialeksieva

"Клуб Неврографика с Еми" - Онлайн пьтешествие кьм себе си

Актуализирано: 7.04




Работата със себе си е непрекъснат процес на откриване и развитие. Всяко ново знание, което придобиваме, отваря врати към по-широк свят от възможности и потенциал.

След първите ми обучения "Потребител" голяма част от хората продължаваха да ме търсят дълго след приключване на курса. Това бяха хора, на които метода "Нейрографика" им допадна и продължиха да рисуват. В процеса на интегриране на това ново знание в живота им се появяваха въпроси, нови гледни точки, желание за споделяне....

Така се роди идеята да създам клуб, в който да се срещат единомишленици, хора които вървят в една посока и имат сходни интереси. Първоначално се срещахме

"на живо" и заедно рисувахме, обсъждахме, съпреживявахме емоциите си...Но, обстоятелствата ни принудиха да работим онлайн, което за кратко ни смути, но се фокусирахме на преимуществата – работата онлайн даде възможност и на хора от други градове да се включат.

Така онлайн общуването стана неизбежна реалност, Клуб "Неврографика с Еми" запазва своята мисия да събира хора, които споделят общи интереси и преживявания.


Всяка сряда от 18 часа в онлайн пространството на ZOOM, ние се събираме, за да обсъдим, да споделим и да се вдъхновим един от друг. Независимо дали сте започнали своята неврографична практика или просто търсите подкрепа и вдъхновение, вие сте добре дошли в нашето малко, но сплотено общество.



През месец април ще се фокусираме върху темата за желанията.

Защо някои от тях се сбъдват с лекота, докато други остават нереализирани дълги години?

Как да разпознаем истинските си желания и как да ги привлечем в нашия живот?


Ето и програмата за Април:


03.04.2024 - "Кошница на желанията" - Разговаряме за различните видове желания и техния потенциал за реализация.


10.04.2024 - "Голямото желание" - Обсъждаме как да идентифицираме и да се фокусираме върху най-важните за нас желания.


17.04.2024 - "Лесна реализация" - Изследваме методи и стратегии за по-лесно постигане на нашите цели и желания.


22.04.2024 - "Привличане на късмета" - Разглеждаме как да създадем положително енергийно поле, което да привлича в живота ни повече късмет и възможности.



Ако искате да се присъедините към нас в това вълнуващо пътешествие към самопознанието и постигането на желанията си, не се колебайте да се свържете

с мен - Емилия Алексиева чрез лично съобщение, по телефона 0893 450 917 или


Нека заедно открием силата на неврографиката и се вдъхновим в общността

на "Клуб Неврографика с Еми"!

24 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page