top of page
  • Снимка на автораemialeksieva

Неврографика за Начинаещи


"Нейрографика"?

Достатъчно нашумял, но все още недостатъчно познат графичен метод за работа със себе си, за решаване на лични проблеми и постигане на желани резултати.


Как действа методът?

Ефекта, ползата от практикуването на неврографика се дължи на принципа, наречен "Законът на Хеб", който гласи

"нервните клетки, които се активират едновременно, се свързват помежду си"

т.е. колкото по-често задействаме един и същ "комплекс" от нервни клетки, то всеки следващ път на тях им е по-лесно да се активират заедно. И с времето между тези неврони се създават силни, дълготрайни връзки.


Неврографиката не е просто рисуване - това е начин за промяна на невронните ви връзки, за да създадете нови навици, нови възгледи, нов начин за изживяване на живота.


Вие забелязвате ли действието на този закон в живота си?

Когато не сте внимателни еднообразният начин на живот, който активира  едни и същи невронни връзки, може да доведе до негативни последствия. Защо?

Всеки път, реагирайки по навик на случки от околния свят (т.е. активирайки в мозъка едни и същи невронни клетки, програмирани да работят по старому),

вие подреждате структурата на невронните си връзки в съответствие с условията на собствената си, настояща реалност. С времето мисленето става ограничено, тъй като на активиране се поддават само ограничен брой невронни връзки.


Изпитвате ли моменти, когато животът ви изглежда монотонен и предвидим?

Това е ефектът на невронните ви връзки, програмирани да работят по определен начин. Но неврографиката може да промени този модел. Именно тя може да ви научи как да трансфрмирате невронните мрежи на своя мозък, за да създадете нови навици, ново разбиране, ново усещане за живота.


Базово ниво "Потребител" е първата среща с метода, на който ще се запознаете с :

  • Основните понятия (невролиния, окръгляне и др.) ;

  • "Темата" (проблема, с който работим) – как правилно да се формулира ;

  • 8-те основни стъпки в неврографичната рисунка ;

  • Алгоритъма "Снемане на ограниченията" – различните му варианти;

  • Техниката "Изясняване на намеренията".


Под ръководството на Емилия Алексиева - дипломиран инструктор по неврографика, ще се научите на основните понятия и техники на неврографиката, ще работите върху конкретни проблеми и ще получите ценни обратни връзки за вашите рисунки.


На успешно завършилите ще бъдат издадени официални международни Сертификати от "Института по психология на творчеството" на Павел Пискарьов.✔️ Целият курс включва 8 часа теория и практика, разделени в два последователни дни


✔️ Водещ: Емилия Алексиева – Дипломиран Инструктор по неврографика, естетически коуч


✔️ Цена на курса: 400,00 лв.


✔️ За повече информация и записване, посетете https://www.nevrografika.bg/ или на телефон: 0893450917


✔️ Запишете за събитието тук: Facebook Събитие


Не пропускайте възможността да откриете силата на неврографиката и да започнете пътешествието към по-осъзнат и изпълнен живот.


Неврографиката - това е ключ към промяна и развитие!11 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Месец на цветовете: Програма за юни 2024

През месец юни ще се потопим в магията на цветовете. Всеки ще има възможността да научи повече за различни теории и концепции, свързани с цветовете. Всички мероприятия се провеждат онлайн чрез платфор

Comentarios


bottom of page