top of page
  • Снимка на автораemialeksieva

Алгоритъм № 5 - "НейроМандала"
Присъединете се към курса „НейроМандала“: Трансформация чрез изкуство

На 15 и 16 юни 2024 г. от 10:00 до 14:00 ч. ще имате уникалната възможност да участвате в онлайн курс по Неврографика - Алгоритъм № 5 „НейроМандала“, който ще се проведе в платформата Zoom. Този специализиран курс включва две занятия по 4 часа, водени от опитния инструктор Емилия Алексиева.

Какво представлява НейроМандалата?

„НейроМандалата“ е самостоятелен алгоритъм в системата на обучение по неврографика. Думата „мандала“ произлиза от санскрит и означава „кръг“. Тя символизира целостта и представлява космическа диаграма, напомняща за нашата връзка с безкрайността на вселената. Обичайно мандалите представляват кръгли или подобни на кръг елементи, които символизират идеята, че животът е безкраен.

Защо да рисувате мандала?

Рисуването на НейроМандала по определен начин води до мощна трансформация на 7 нива на съзнанието. Зареждаме мандалата с нашата енергия и действието й активира нови значения и потенциал, които могат да променят трайно начина по който приемамае нещата.

В този курс ще работим върху мандала, която трансформира негативите събрани от 7 поколения назад в нашия род. Това рисуване ще „отпуши“ блокажи на енергията, която би трябвало да тече към нас от нашите предци, ако всичко в рода е хармонично и чисто.

Какво ще научите?

В рамките на курса ще рисувате композиция от мандали, ще създавате йерархия от 7 вида значения и ще се запознаете с много други интересни техники. Новите знания и умения, които ще придобиете, ще можете да прилагате в личната си практика по метода „Нейрографика“.

За кого е подходящ курсът?

  • За тези, които обичат да рисуват и да опознават себе си.

  • За тези, които искат да усвоят нов метод на самопознание и трансформация на света.

  • За тези, които търсят нови възможности и ресурси в живота си.

Какво включва обучението?

По време на обучението ще бъдете съпровождани от дипломиран инструктор по неврографика, ще получавате обратна връзка и супервизии на рисунките си, и ще попаднете в дружеска и подкрепяща среда на съмишленици.

Сертификация и цена

След приключване на обучението, на завършилите ще бъдат издадени официални сертификати от Института по психология на творчеството на Павел Пискарьов. Препоръчително е да сте сертифицирани поне за ниво „Ползвател“. Завършването на този курс не дава право да преподавате алгоритъма, освен ако не сте дипломиран Инструктор.

Цена на обучението: 250 лв. За завършилите при Емилия Алексиева ниво „Ползвател“ - 10% отстъпка. При записване на двама участника – 420 лв. за двамата.

Водещ

Емилия Алексиева – Инструктор по неврографика, естетически коуч.

За повече информация и записване, посетете www.nevrografika.bg.

Не пропускайте възможността да се потопите в света на НейроМандалите и да откриете нови пътища за личностно развитие и трансформация!

16 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Месец на цветовете: Програма за юни 2024

През месец юни ще се потопим в магията на цветовете. Всеки ще има възможността да научи повече за различни теории и концепции, свързани с цветовете. Всички мероприятия се провеждат онлайн чрез платфор

コメント


bottom of page